Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Hotwings med coleslaw – lidt kinesisk.

Efter at have været ovnløs i næsten halvanden måned, så var det nærmest et mirakel da den gode Hr. Vadstrup hjalp mig med at sætte den nye ovn til idag.

Så det lå nærmest også i kortene at frokosten ikke skulle andet end i ovnen. Jeg havde taget kyllingelår og vinger op af fryseren. De skulle marineres og så i ovnen.

Til skulle vi have en coleslaw. Planen var at marinere kyllingen lidt kinesisk, så dette ville jeg også med min coleslaw. Det blev en anelse utraditionel, så hvis du hellere vil kalde den en marineret råkost, så er det også fint med mig. Jeg tilføjede et æble og mynte.

Hotwings med coleslaw - lidt kinesisk.

Hvad skal du bruge

Hotwings/lår.

  • 2 spiseskefulde jordnødde olie
  • 2 spiseskefulde soya
  • 3 spiseskefulde sød chilisauce
  • 1 stor  teskefuld honning
  • 1 teskefuld stærk chili
  • Salt & Peber

Coleslaw

  • 3-4 gulerødder
  • 1 æble
  • 1/4 hvidkål
  • Mynte
  • 2 spiseskefulde soya,
  • 3 spiseskefulde sherry eddike
  • 3 spiseskefulde sød chilisauce
  • 1 citron
  • 1 spiseskefuld brun farin
  • 3 spiseskefulde vand.
  • 4 nelliker

 

Kyllingen skal bades i marinaden, som blot er kørt sammen af alle de ovenstående ingredienser. Den skal i ovnen på 200 grader i cirka en time. Da der er honning i marinaden, så er den en god idé at lægge papir i bunden af fadet.

Hotwings med coleslaw - lidt kinesisk.

 

Gulerødderne, hvidkålen og æblet skal skæres meget fint. I den forbindelse tog jeg min mandolin til hjælp. Store klumper hvidkål er ikke lækkert. Jeg tog halvdelen af citronen og pressede saften udover de fintsnittede grøntsager –  specielt æblerne, så de ikke oxiderede og blev brune.

Hotwings med coleslaw - lidt kinesisk.

Jeg kogte en lage på soya, sukker, vand, eddike, sød chilisauce, citronsaft og nelliker. (PS, jeg skulle hilse og sige fra konen at det er en god idé at fjerne nelliker før servering. Hun ramte dem alle sammen.) Den skal blot op og koge og sukkeret skal smelte, så er den faktisk klar.

Hæld den varm over grøntsagerne og knug dem godt sammen. Den gode smag skal mases ind i dem. Lad det stå en halv times tid for at trække noget smagen til sig..

Vi fik et par stykker ristet rugbrød til.

 

Hotwings med coleslaw - lidt kinesisk.

Hotwings med coleslaw - lidt kinesisk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2025. All rights reserved.
Close