Her til aften fik vi også en salat, hvor resterne skal med i madpakken i morgen. Det var et take på den klassiske kartoffelsalat, dog spicet op med en smule grønkål. Kartoffelsalaten blev også knapt så fed, da jeg valgte at bruge primært skyr til dressingen. Den er godkendt! Og med to kolde frikadeller til – PERFEKT!
Hvad skal du bruge?
- 650g små kartofler
- 1 rødløg
- 2 stængler grønkål.
- 1 håndfuld purløg
- 2 spiseskefulde skyr
- 1 god teskefuld grov sennep
- 1 god teskefuld mayonaise
- Salt og Peber.
Kog kartoflerne møre med skrællen på. Køl dem i koldt vand. Del dem en eller to gange alt efter størrelsen.
Skyl din grønkål og fjern stænglen. Snit den ganske fint. Det samme med purløg og rødløget.
Rør dressingen af skyr, mayo, sennep, salt og peber. Jeg synes den grove sennep er at foretrækker, men har du ikke det, så brug dijon.
Bland/rør sammen. Det skal ikke svømme i dressing, men du behøver heldigvis ikke være så fedtet med det. Find den gyldne mellemvej.