Står du og skal holde din første julefrokost? Eller mangler du bare lidt inspiration til nogle af retterne, så har jeg gennem det halve år bloggen har eksisteret lavet en lille smule til både det kolde og det lune bord. Der skal også nok snart komme en guide til det varme og de brune kartofler, som også kan bruges til julefrokosten.
Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg har et bankende hjerte for det klassiske danske køkken. Jeg havde sat næsen op efter at have flere opskrifter klar til denne højtid, men der skal selvfølgeligt også være noget til næste år “at makke i”.
Fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Hjemmelavet hønsesalat med bacon
Kold kartoffelsalat (med et lille twist)
Tartelletter med høns i asparges
Der er selvfølgeligt flere retter som kunne begå sig herinde, men de kommer som sagt i den næste post. Herudover er der flere som jeg godt kunne finde på at tage med til en julefrokost, hvis det måtte være lidt utraditionelt.
Hvis du har modet på at springe ud i det helt vilde, så vil jeg anbefale dig at tage et kig forbi Sjønnes blog. Han har lavet nogle afsindigt inspirerende nyfortolkninger af mange klassikere. Tjek dem ud her.Kig dig lidt omkring – Og tak for du kiggede forbi.
Glædelig jul.