Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

HOTDUCKS – Hotdogs med andepølse, æblesennep og fennikel.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg faktisk er ret stor fan af hotdogs. De kommer i mange størrelser og variationer, men den her kunne godt være en ny favorit. Den her skal selvfølgelig hedde HOTDUCKS, da der er andepølse i. Pølsen er en frisk en af slagsen, som jeg har købt i inco. For at gøre det rigtigt lækkert er den også letrøget. Men jeg ved at du kan skaffe andepølser i blandt andet torvehallerne. Er det ikke muligt at opdrive en rap en af slagsen, så erstat den med en anden god pølse med stor smag.

Jeg tror måske det her er min favorit DOG lige i øjeblikket.

Hvis siden ser en anelse anderledes ud, så er det fordi jeg desværre har været hacket og måtte starte helt forfra med opsætningen af bloggen. Der mangler stadig lidt tilrettelse og oversættelse for at den ligner sig selv endnu. Heldigvis er det ikke gået udover hverken indlæg eller kommentarer. Jeg overlever.

God weekend derude.

Pølsebrød

10-12 stk

  • 3,5dl mælk
  • 20g gær
  • 1 æg (+1 til pensling)
  • 1 tsk salt
  • 400g hvedemel
  • 150 durummel
  • 1 spsk brændt maltmel
  • 75g smør

Rør gæren ud i mælken og tilsæt salt og æg. Rør nu først maltmel og durummel i og fortsæt med den normale hvedemel til dejen ikke længere hænger fast i skålen. Ælt nu dejen godt igennem og tilsæt til sidst smøret i mindre tern. Fortsæt med at ælte til den er indarbejdet i dejen. Lad dejen hæve op til dobbelt størrelse. Form pølsebrødene og lad dem efterhæve en halv time. Bag ved 220 grader i 10-12 minutter. 

Æblesennep

  • 2-3 æbler
  • 1 spsk honning
  • 3 spsk grov sennep.

Fjern kernehuset fra æblerne og skær det i mindre stykker. Kog dem let ud i en smule vand og tilsæt så honning. Kog endnu 10 minutter ved lav varme og kom senneppen ved. Lad det få et hurtigt opkog og køl det derefter. 

Syltet Fennikel

  • 1 fennikel
  • 1 dl vand
  • 1 dl lagereddike
  • 1 dl sukker
  • 5 peberkorn
  • 3 laurbærblade
  • 1 tsk salt

Kom vand, eddike, sukker og krydderier i en gryde og giv det et kort opkog til sukkeret er smeltet. I mellemtiden skæres fenniklen i tynde skiver, gerne på mandolin. Overhæld fenniklen med den varme syltelage. Lad det trække minimum en time.

Du vil muligvis har syltet fennikel i overskud, men dette kan bruges på samme måde som du bruger andre syltede grøntsager og kan holde sig længe på køl.

Anretning

Steg pølserne. Lun brødene. Brød, pølse, æblesennep, syltet fennikel og en smule kørvel på toppen. Så er du weekendklar og glad.

HOTDUCKS - Hotdogs med andepølse, æblesennep og fennikel.

Join the Conversation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Your custom text © Copyright 2025. All rights reserved.
Close