Endnu et forsøg på det asiatiske. Det er stadig ikke en af mine spidskompetencer, men jeg arbejder på det. Idag var det en lille stir fry.
Nøgleordet er altid at have panden afsindigt varm. Steg gerne tingene i mindre portioner, så du sikrer din pande ikke mister for meget varme (og det begynder og koge i stedet for at stege).
Mine broccoli fik lige i overkanten, da jeg også lige skulle skumme min hyldebærsaft af og skylle patentflasker. Det tager ikke mange minutter, så sørg også for at dine råvarer er klar før du steger. Det skal ikke have lang tid på panden (eller i wokken).
Vi fik risnudler til – Sørg for at følg vejledningen på pakken. Jeg hældte mine tørrede nudler i kogende vand og lod dem dampe deri i cirka 5 minutter.
Stir Fry – Hvad skal du bruge? (2pers)
- 300g oksekød (jeg skar to bøffer af inderlår i tynde strimler)
- 1 broccoli
- 6 forårsløg
- 1 Chili
- Ca 1 dl sød chilisauce
- 3 spiseskefulde østersauce
- Saften af en lime.
- Jordnøddeolie til stegning
- 2 spiseskefulde sesamfrø.