Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg faktisk er ret stor fan af hotdogs. De kommer i mange størrelser og variationer, men den her kunne godt være en ny favorit. Den her skal selvfølgelig hedde HOTDUCKS, da der er andepølse i. Pølsen er en frisk en af slagsen, som jeg har købt i inco. For at gøre det rigtigt lækkert er den også letrøget. Men jeg ved at du kan skaffe andepølser i blandt andet torvehallerne. Er det ikke muligt at opdrive en rap en af slagsen, så erstat den med en anden god pølse med stor smag.
Jeg tror måske det her er min favorit DOG lige i øjeblikket.
Hvis siden ser en anelse anderledes ud, så er det fordi jeg desværre har været hacket og måtte starte helt forfra med opsætningen af bloggen. Der mangler stadig lidt tilrettelse og oversættelse for at den ligner sig selv endnu. Heldigvis er det ikke gået udover hverken indlæg eller kommentarer. Jeg overlever.
God weekend derude.
Pølsebrød
10-12 stk
- 3,5dl mælk
- 20g gær
- 1 æg (+1 til pensling)
- 1 tsk salt
- 400g hvedemel
- 150 durummel
- 1 spsk brændt maltmel
- 75g smør
Rør gæren ud i mælken og tilsæt salt og æg. Rør nu først maltmel og durummel i og fortsæt med den normale hvedemel til dejen ikke længere hænger fast i skålen. Ælt nu dejen godt igennem og tilsæt til sidst smøret i mindre tern. Fortsæt med at ælte til den er indarbejdet i dejen. Lad dejen hæve op til dobbelt størrelse. Form pølsebrødene og lad dem efterhæve en halv time. Bag ved 220 grader i 10-12 minutter.
Æblesennep
- 2-3 æbler
- 1 spsk honning
- 3 spsk grov sennep.
Fjern kernehuset fra æblerne og skær det i mindre stykker. Kog dem let ud i en smule vand og tilsæt så honning. Kog endnu 10 minutter ved lav varme og kom senneppen ved. Lad det få et hurtigt opkog og køl det derefter.
Syltet Fennikel
- 1 fennikel
- 1 dl vand
- 1 dl lagereddike
- 1 dl sukker
- 5 peberkorn
- 3 laurbærblade
- 1 tsk salt
Kom vand, eddike, sukker og krydderier i en gryde og giv det et kort opkog til sukkeret er smeltet. I mellemtiden skæres fenniklen i tynde skiver, gerne på mandolin. Overhæld fenniklen med den varme syltelage. Lad det trække minimum en time.
Du vil muligvis har syltet fennikel i overskud, men dette kan bruges på samme måde som du bruger andre syltede grøntsager og kan holde sig længe på køl.
Anretning
Steg pølserne. Lun brødene. Brød, pølse, æblesennep, syltet fennikel og en smule kørvel på toppen. Så er du weekendklar og glad.