Bliver der mere end 20 grader, så forsviner min appetit som dug for solen. I år ingen undtagelse. Så når der endeligt kommer en smule appetit, så skal der slås til og laves noget hurtigt. Det her er bare en klassiker, når jeg er alene hjemme. I hvert fald omelet delen. Indholdet kan variere efter hvad der lige forefindes i køleskabet. Og så er det jo så nemt. Den her kan gå fint til både morgenmad, middag og aften – Og nok også efter en tur i byen, hvis du altså tør lege med knive på det tidspunkt.
Og ja, så er det jo også snart ved at være sidste chance for asparges inden sæsonen slutter til sankt hans. Sammen med de lækre asparges, så kom er der noget andet af mit favorit mad, parmaskinke og Kry fra Arla Unika. Kry er en letlagret råmælksost, som du kan bruge til næsten alt.
Skulle du være i tvivl, så er der altså aftensmad på bare 15 minutter her.
Du skal bruge?
- 3æg (pr person)
- 2-3 skiver parmaskinke
- en håndfuld asparges
- Ost
- Salt og peber
Rist skinken af på en pande. Ganske hurtigt, 20 sekunder på hver side. Gerne i lidt olie.