For et par dage siden lavede jeg denne lille pandekage-kage, hvis man altså kan kalde den det. Der er nu egentlig ikke meget andet i det en bare en omgang amerikanske pandekager med ahornsirup mellem pandekagerne, strøet med flormelis og selvfølgeligt jordbær på toppen.
Jeg vil blot hurtigt dele min opskrift på amerikanske pandekager. Jeg lavede disse lidt tyndere end normalt. Jeg har også tidligere jazzet dem op med blåbær. Det er helt op til dig.
Hvad skal du bruge?
- 5dl mel (jeg brugte tipo 00 – blot fordi jeg ikke havde normalt hvedemel) Det virkede ganske fint.
- 3 æg
- 0,5l mælk.
- 3 spiseskefulde sukker
- 2 teskefulde bagepulver.
- en knivspids salt
Bland mel, salt og sukker. Pisk æg og mælk sammen. Bland de tørre vare og våde varer. Tadaa..
Lad den stå og hvile på køl i en times tid før du steger dem på panden. Husk at stege dem i SMØR.
– Beklager de dårlige billeder.