Ok, truth be told, så var det vist mere end Reje-Bowle.
Gutterne kom forbi og de havde fået lov til at vælge hvad vi skulle have at spise. Til forret havde jeg to valg, enten rejecocktail eller tarteletter med høns i asparges. Jeg havde ikke rigtigt modet til at kæmpe med en kylling, så det blev den nemme vej ud. Meget inspireret af Signesmad, som tidligere på ugen havde lavet rejefad, valgte jeg også at anrette på fad. – Dette giver også muligheden for at flashe det fad, som jeg fik af min søster i fødselsdagsgave. Det er den mest perfekte størrelse.
Der er ikke så meget i sådan en rejecocktail, men jeg vil lige dele opskriften til den røde dressing – Som min mor laver den. Der gik pyntelis i mig, så ja, den fik lige lidt ekstra.
DEN røde dressing:
- 4 spiseskefulde creme fraiche.
- 1 spiseskefuld ketchup.
- 2,5 spiseskefuld mayo.
- 1 teskefuld dijon sennep.
- 1 strøget teske karry,
- 1 strøget teske paprika.
- Salt og peber
- Aspargesvand fra glasset – den hemmelige ingrediens. Smag den til. den skal have 3 spiseskefulde cirka.
Bunden var icebergsalat, tyndt snittet. Jeg havde overvejet kinakål, for at holde det kvalmretro, men det smager simpelthen forfærdeligt.
Asparges, Rejer, Tomat og Citron. Pynten var lidt karse og nogle spæde spirer, jeg ved ikke helt hvad de hedder. De var meget pæne, men smagte ikke af det store. Gør dig selv den tjeneste at købe nogle ordentlige asparges.
DU KAN NU LAVE RØD DRESSING!
(Bøf med løg, rysteribs og trifli coming up – Stay tuned)
Du er en meget dygtig pyntelis 🙂
Dejligt at se en rigtig rød dressing. Lavede selv rejecocktail i fredags – og det er sgu sådan en rar lille ret.
Har kun et eneste lillebitte kritikpunkt som jeg vil tillade mig at komme med (dels fordi jeg er en kost og dels fordi jeg er prof) – pil kernerne ud af citronerne inden du anretter 😉
Jeg lover, det er sidste gang du ser en citronkerne i noget jeg laver.
Man må sige at Signe fik startet en trend med hendes rejefad 🙂