Go Back

Enkel pasta med asparges og bacon

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 300 g tørret pasta
  • 125 g bacon
  • 8 stk grønne asparges
  • 100 g ærter (frost er fint)
  • 1 bundt spinat (lille - evt blot en halv bakke/pose babyspinat)
  • 3 buketter Kogt broccoli (kan undlades)
  • 40-50 g Parmesan
  • 2 stk æg
  • 4 spsk olivenolie

Sådan gør du

  • Sæt pastaen over og koge
  • Skær bacon i tern og steg det sprødt på en pande med en smule olie. Tilsæt asparges i stykker af 2 cm og ærter. Lad det varme godt igennem.
  • Kom spinat, broccoli, æg, parmesan, olie og ca 1dl kogevand fra pastaen i en blender / minihakker. Blend til det er en ensartet masse. Krydr med peber og lidt salt. (husk både parmesan og kogevand fra pastaen er ret saltholdig).
  • Kom pastaen ned til bacon og grønt. Lad det varme igennem før der skrues helt ned for varmen og den blendede sauce kommer over. Lun det let mens det vendes rundt, men pas på at det ikke får for meget varme. Tilsæt eventuelt en smule ekstra
  • Server med det samme. Denne her ret er ikke god til at stå.