Evt bærpulver. Kunne kun finde blåbærmen det havde samme farve. Bare til pynt og for at udjævne hullerne lidt.
Sådan gør du
Bund
Rør kakao, flormelis og mel sammen. Arbejd smørret ind i dejen og fortsæt indtil du kan samle den let.
Fordel dejen i bunden af en springform. Pres den godt ned.
Bag 10-12 minutter i ovnen ved 200 grader.
Tag den ud og lad den køle en smule.
Solbærdel.
Denne del skal gerne laves lige før du starter på ostedelen.
Læg husblas i blød.
Kom solbær i en kasserolle sammen med 0,5dl vand. Det skal blot dække bunden.
Kog bærrene møre og kom sukker på. Simmer 5 minutter før husblassen tilsættes.
Blend helt glat og returner til gryden. Lad den stå og køle mens du laver ostemassen.
Ostemasse
Læg husblassen i blød i koldt vand 10 minutter.
Pisk cremecheese med flormelis og vaniljekorn til det bliver en let og glat masse.
Smelt husblassen i en halv deciliter fløde og kom i ostemassen under konstant piskning.
Pisk den resterende fløde og fold den i.
Pisk æggehviderne stive med salt og fold dem i.
Fordel massen i tre skåle. 1 med 100g ostemasse. En med 200g og behold resten i den skål den er.
Samling
I skålen med 100g ostemasse foldes 150g solbærmasse. I sprøjtepose.
I skålen med 200g ostemasse foldes 75g solbærmasse. I sprøjtepose.
Den resterende hvide ostemasse kommes på bunden. Smør lidt op af siderne og kom den lyseste masse ned i midten. Den skulle gerne skubbe den hvide op. Gentag i midten med den mørkeste.
Smør den, så den bliver lige på toppen. Sæt på køl i minimum 6 timer.
I mellemtiden kan du lave flagerne. Smør den resterende coulis ud på en siliconemåtte. Bag ved 135 grader til den er tørret helt ud. Det tager 2-3 timer afhængig af tykkelsen på massen.
Pynt kagen med lidt blåbærpulver (hvis du ikke kan finde solbærpulver). Sæt flagerne i lidt vildt. Top med skovsyre. Tag billeder af kagen.