Go Back

Okonomiyaki

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 dl dashi
  • 150 g mel
  • 1 tsk sukker
  • 2 spsk soya
  • 1 spsk sesamolie
  • 300 g hvidkål eller spidskål hakket i fine tern
  • 200 g røget bacon

Topping

  • Mayonnaise gerne kewpie
  • Okonomi sauce fra Katsu sando opskriften
  • 2 forårsløg
  • 2 spsk Katsuobushi

Sådan gør du

  • Rør æg og dashi sammen. Tilsæt mel, sukker, sesamolie og soya sauce. Rør det godt sammen. Tilsæt finthakket hvidkål og bacon i mindre stykker. Dejen skal coate kålen. Hvis den er lidt for tynd, kan der tilsættes et par spsk ekstra mel.
  • Varm en pande med en smule olie op og kom halvdelen af ”dejen” på. Steg 3-4 minutter ved mellem varme. Vend din okonomiyaki ved at lægge en tallerken over. Vend panden og slide okonomiyakien tilbage på panden. Steg endnu 3-4 minutter.
  • Top med okonomi sauce, mayonnaise, finthakkede forårsløg og katsuobushi.