Go Back

Pasta Kålbonara

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 200-250 g pasta
  • 150 g grønkål
  • 100 g parmesan
  • 2 små æg og en ekstra æggeblomme
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bring pasta vandet i kog og salt det godt. Kom pastaen i. Kog indtil to minutter fra al dente. Her kommes nemlig den nippede grønkål her. Kog de sidste to minutter. Sigt vandet fra, men gem et par deciliter af kogevandet.
  • Riv parmesanen og rør sammen med æg og æggeblommer. Giv et godt skud sort peber.
  • Kom pasta og kål tilbage i gryden sammen med en deciliter af kogevandet. Lad det hurtigt komme op og koge. Sluk for varmen men behold på blusset. Rør oste/parmesan blandingen i. Rør godt rundt. Er den lidt tør, så giv lidt mere pastavand. Retten er færdig når osten er smeltet og har coatet pastaen. Smag eventuelt til med en smule salt.
  • Riv generøse mængder parmesan på toppen.